Βροντερό παρών από τους ΑΕΚτζήδες και στο Τσέλιε: Ανοίγουν κι άλλο πέταλο για τον κόσμο της Ένωσης οι Σλοβένοι!
Σημαντική αναμένεται να είναι η παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλιε, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Μαρτίου στη Σλοβενία.
Τα δημοσιεύματα από τη Σλοβενία αναφέρουν πως οι οπαδοί της Ένωσης ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό «παρών», στηρίζοντας την ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς στην προσπάθεια για θετικό αποτέλεσμα και πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με περισσότερα από 5.000 να έχουν ήδη διατεθεί για τις εξέδρες του γηπέδου της Τσέλιε, εκ των οποίων περίπου 1.500 έχουν κρατηθεί για τους οπαδούς της ΑΕΚ.
Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η διοίκηση της Τσέλιε αποφάσισε να ανοίξει επιπλέον χώρο για τους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων». Κανονικά το 5% της χωρητικότητας προορίζεται για φιλοξενούμενους, αλλά οι Σλοβένοι επέλεξαν να διαθέσουν ολόκληρη τη νότια εξέδρα στους ΑΕΚτζήδες.
Με την απόφαση αυτή, εκτιμάται ότι περισσότεροι από 2.000 οπαδοί της ΑΕΚ θα βρεθούν στις κερκίδες, δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα και δίνοντας ώθηση στην ομάδα της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό της ταξίδι.






