INAEK

Βόλος – ΑΕΚ: Ο Τσιμεντερίδης απέβαλε τον Μάρκο Νίκολιτς στο φινάλε του ημιχρόνου (vid)

Σοκ στον Πανθεσσαλικό με την αποβολή του Μάρκο Νίκολιτς από τον διαιτητή Τσιμεντερίδη στο φινάλε...

Σοκ στον Πανθεσσαλικό με την αποβολή του Μάρκο Νίκολιτς από τον διαιτητή Τσιμεντερίδη στο φινάλε του ημιχρόνου!

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με ένταση, καθώς ο Τσιμεντερίδης έδειξε σκληρή προσέγγιση στις φάσεις της ΑΕΚ, δίνοντας 9 φάουλ υπέρ του Βόλου στο πρώτο ημίχρονο, έναντι μόλις 4 των γηπεδούχων. Στην τελευταία φάση πριν την ανάπαυλα, αρχικά υποδείχθηκε πέναλτι σε φάση με τον Μπουζούκη, όμως μετά από παρέμβαση του VAR και του Γιάννη Παπαδόπουλου η απόφαση ανατράπηκε.

Η κλιμάκωση της έντασης ήταν άμεση στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο τιμ μάνατζερ Δημήτρης Ναλιτζής αποβλήθηκε πρώτος, ενώ οι έντονες διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν. Ο Μάρκο Νίκολιτς, φανερά εκνευρισμένος, πλησίασε τον διαιτητή και δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα. Λίγο νωρίτερα, ο Τσιμεντερίδης είχε δείξει και κίτρινη κάρτα στον Λούκα Γιόβιτς, που είχε δεχθεί επανειλημμένα σκληρά μαρκαρίσματα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους.

Η αποβολή του προπονητή της ΑΕΚ και η κίτρινη στον Γιόβιτς προκάλεσαν έντονες συζητήσεις και αναμένεται να συζητηθούν εκτενώς μετά τον αγώνα.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα