INAEK

Βελέζ – ΑΕΚ: Ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία για την μετάδοση του αγώνα

Λίγες ώρες πριν την σέντρα του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ με τη Βελέζ, δεν έχει...

Λίγες ώρες πριν την σέντρα του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ με τη Βελέζ, δεν έχει επέλθει συμφωνία για την τηλεοπτική κάλυψη του.

Ακόμη παραμένει άγνωστο εάν τελικά θα μπορέσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ να παρακολουθήσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Όπως η Ένωση ενημερώνει μέχρι και τώρα, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ματς δεν έχει επέλθει συμφωνία για την τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης, καθώς ακόμη και τώρα δεν έχει επέλθει συμφωνία.

Τα δικαιώματα του ματς ανήκουν σε μια βοσνιακή μανατζερική εταιρία της οποίας οι απαιτήσεις μέχρι και χθες ήταν “τρελές”. Η ΑΕΚ ζήτησε από τη Βελεζ να μεσολαβήσει ώστε να υπάρξει μια λογική λύση, με αμοιβαιότητα ως προς τα τηλεοπτικά δικαιώματα και της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν… μηδέν.

Η Cosmote προσπαθεί, αλλά λύση δεν έχει βρεθεί, την ίδια στιγμή που, -όπως γίνεται αντιληπτό- τα περιθώρια για να υπάρξει και εμπορική εκμετάλλευση από το κανάλι στενεύουν.

Η ουσία είναι ότι λίγες ώρες πριν τον ματς, υπάρχουν περιθώρια εύρεσης λύσης για την τηλεοπτική μετάδοση του ματς έστω και την τελευταία στιγμή, όπως επισημαίνουν άνθρωποι της ΑΕΚ.

πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε