INAEK

Βάργκα: «Θέλω να γίνουμε πρωταθλητές -Ένιωσα πως ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για να με φέρει» (vid)

Αποφασισμένος να δικαιώσει την επιλογή της ΑΕΚ και να συμβάλει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε...

Αποφασισμένος να δικαιώσει την επιλογή της ΑΕΚ και να συμβάλει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Μπαρνάμπας Βάργκα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης.

Ο Ούγγρος επιθετικός παρουσιάστηκε επίσημα από τον Μάριο Ηλιόπουλο και μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια τόσο για την υποδοχή που του επιφύλαξε η ΑΕΚ, όσο και για τις συζητήσεις που είχε με τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι βασικός του στόχος είναι να πανηγυρίσει τίτλους με τα κιτρινόμαυρα.

Τα λόγια του Μπαρνάμπας Βάργκα

«Καταρχάς, πιστεύω ότι δύσκολα θα μπορούσα να έχω καλύτερη υποδοχή από αυτή, όλοι ήταν πραγματικά πολύ φιλικοί. Και πράγματι, όπως είπε και ο πρόεδρος, μιλήσαμε στη διάρκεια των διακοπών μου και όπως ανέφερε κι εκείνος, ήταν μια αρκετά παθιασμένη συζήτηση, και νομίζω ότι ήμασταν απόλυτα στο ίδιο μήκος κύματος. Το ένιωσα ότι ήθελε οπωσδήποτε να με φέρει εδώ».

Ο νέος φορ της ΑΕΚ στάθηκε ιδιαίτερα στη θέληση της διοίκησης να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική του απόφαση.

«Γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισα να έρθω στην ΑΕΚ και φυσικά θέλω να κάνω τα πάντα για την ομάδα, θέλω να γίνουμε πρωταθλητές. Οπότε θα προσπαθήσω να αποδώσω όσο το δυνατόν καλύτερα, να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, και τότε όλοι θα είμαστε ικανοποιημένοι».

Δείτε το βίντεο εδώ:

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα