Τσιγκρίνκσι: Πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτή την συχνότητα παιχνιδιών για να είμαστε αποδοτικοί
Η δήλωση του Ουκρανού παίκτη της Ένωσης μετά την ήττα έναντι στον Ατρόμητο.
Αναλυτικά όσα είπε Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στη NOVA:
Για την εικόνα του αγώνα: Θέλαμε να παρουσιαστούμε πνευματικά και σωματικά. Το αποτέλεσμα δεν πήγε καλά, νομίζω οι στατικές φάσεις και η αποβολή επηρέασαν το ματς. Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα, σε γενικές γραμμές δεν τα πήγαμε κακά, αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να πάρουμε αυτό που θέλουμε.
Για την στατική φάση που δέχτηκε το γκολ η ΑΕΚ: Έγινε ανάλυση στις στατικές φάσεις αλλά είναι κάποιες στιγμές που η έλλειψη συγκέντρωσης και ένταση επηρεάζουν το αποτέλεσμα. Είναι λεπτομέρειες που κρίνουν αποτελέσματα. Υπήρχε ένταση στο προηγούμενο ματς με την Βόλφσμπουργκ, ο Ατρόμητος ήταν πιο φρέσκος από εμάς, εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη συγκέντρωσης τη δική μας και νίκησε. Είχαμε δώσει προσοχή στον Γκάλο γιατί έχει ένα τέλειο άγγιγμα αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης στοίχισε.
Για την αποβολή Μάνταλου: Εμείς είμαστε μια ομάδα επαγγελματική και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε είδους σενάριο. Ο τραυματισμός μας επηρέασε αλλά αυτό που έπρεπε να κάνουμε είναι να αλλάξουμε το σχέδιο. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς μάλλον είναι κάτι σοβαρό και αυτό είναι το πιο στενάχωρο. Η αποβολή του Μάνταλου θεωρώ ότι είναι πιο σημαντική που επηρέασε περισσότερο την ομάδα. Συγκρίνοντας την αποβολή με τον τραυματισμό, η αποβολή μας επηρέασε περισσότερο.
Για τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη: Θα ανταποκριθούμε στα συνεχόμενα παιχνίδια, δεν με ανησυχεί η ένταση. Η ένταση στην Ευρώπη θα είναι μεγαλύτερη. Το παιχνίδι της Πέμπτης ήταν όλα ή τίποτα για εμάς. Ίσως αυτό μας επηρέασε και συναισθηματικά. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογία, αλλά σίγουρα το σημερινό σε σχέση με την Πέμπτη σίγουρα μας έλειπε κάτι. Η κούραση έχει επηρεάσει αλλά θα πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτή την συχνότητα παιχνιδιών για να είμαστε αποδοτικοί.
Αν υπήρχε ενθουσιασμός από την Πέμπτη που επηρέασε την ομάδα; Υπήρξε ο παράγοντας ενθουσιασμός που επηρέασε την ομάδα. Ίσως συναισθηματικά. Το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος της ομάδας, υπάρχουν παιδιά που είναι υψηλού επιπέδου. Η ομάδα έχει το βάθος και με το ροτέισιον θα ανταποκριθεί και το πρωτάθλημα ειναι ο βασικός στόχος.






