«Τρελό» γέλιο στο τέλος της προπόνησης με τους παίκτες και τον Αλμέιδα!
Διαβάστε τι έγινε στο τέλος της προπόνησης με τον Αλμέιδα να… τιμωρεί τους παίχτες.
Το καλό κλίμα που επικρατεί στα Σπάτα και στο εσωτερικό της ΑΕΚ αναδείχθηκε άλλη μια φορά μέσα από την σημερινή προπόνηση.
Έτσι λοιπόν, λίγο πριν το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Αλμέιδα έδωσε εντολή στους παίχτες του να κάνουν τελειώματα με όλους τους τρόπους: με πάσα, σουτ με τη μία, σουτ μετά από ντρίμπλα και με τα δυο πόδια.
Όμως, η καλύτερη στιγμή ήρθε λίγο αργότερα με τον Αλμέιδα να ζητάει στους παίκτες του να σημαδέψουν το οριζόντιο δοκάρι. Όταν ένας παίκτης λοιπόν κατάφερνε να το σημαδέψει, όλοι οι υπόλοιποι έκαναν πους απς. Αν δεν τα κατάφερνε έκανε ο ίδιος πους απς! Οι περισσότεροι παίκτες δεν τα κατάφεραν. Έτσι, μόλις ήρθε η σειρά του Ματίας Αλμέιδα έγινε το απόλυτο! Δυο φορές σούταρε, δύο φορές βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, δίνοντας αμέσως εντολή σε όλους να κάνουν πους απς. Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, όλοι εκτέλεσαν την εντολή του μέσα σε τρελά γέλια.






