Το νεύμα απογοήτευσης του Τσιμεντερίδη μετά το γκολ του Ρέλβας (vid)
Η ΑΕΚ κατάφερε να αποφύγει την ήττα στον Βόλο χάρη σε γκολ-ρουκέτα του Φιλίπε Ρέλβας, παρά τις αμφιλεγόμενες αποφάσεις του διαιτητή Σταύρου Τσιμεντερίδη.
Από το πρώτο λεπτό του αγώνα φάνηκε ότι ο διαιτητής είχε ξεκάθαρη στάση, αρνούμενος πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και αφήνοντας φάσεις να εξελιχθούν χωρίς επεμβάσεις προς όφελος της ομάδας της Ένωσης. Παρά τα εμπόδια αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να πιέσουν και να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης στο 90+8’ με εντυπωσιακή εκτέλεση του Ρέλβας.
Στα πλάνα της μετάδοσης φαίνεται ο Τσιμεντερίδης να δείχνει ένα νεύμα απογοήτευσης προς τους παίκτες της ΑΕΚ, αντιδρώντας στο τέρμα που «γλίτωσε» την ήττα της ομάδας. Η αντίδραση αυτή έδειξε τη σοβαρότητα της κατάστασης και την ένταση που υπήρχε στο Πανθεσσαλικό, ενώ το γκολ του Ρέλβας επιβεβαίωσε τον χαρακτήρα της ομάδας.
Δείτε τα πλάνα από την τελευταία φάση του αγώνα που έσωσε την ΑΕΚ:
@pantzosabroso Τσιμεντεριδης δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. «Τί άλλο να κάνω ρε μάγκες» #aek #aekfc #sfagi #volos #aekvolos ♬ suono originale – 🖤🖤🖤Kiira Heat🖤🖤🖤






