INAEK

Τι συνέβη πραγματικά στη φυσούνα πριν το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ με τον Μάριο Ηλιόπουλο

Τι συνέβη πραγματικά στη φυσούνα της Τούμπας πριν το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ με τον Μάριο Ηλιόπουλο. Η αλήθεια για το περιστατικό και τι επιβεβαίωσαν οι παρατηρητές.

Χωρίς την παραμικρή ένταση ή κάποιο επεισόδιο εξελίχθηκε το περιστατικό που σημειώθηκε στη φυσούνα της Τούμπας πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με πρωταγωνιστή τον Μάριο Ηλιόπουλο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δεν επιχείρησε σε καμία στιγμή να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο. Σκοπός του ήταν να βρεθεί στη φυσούνα ώστε να χαιρετήσει και να αγκαλιάσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του πριν από τη σέντρα, μια κίνηση που συνηθίζεται πριν από σημαντικές αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, υπήρξε προσπάθεια να του απαγορευτεί η παρουσία στο σημείο, ωστόσο ο ίδιος παρέμεινε ψύχραιμος και εξήγησε ότι διαθέτει κανονικά διαπίστευση, κάτι που του επιτρέπει την πρόσβαση στον συγκεκριμένο χώρο. Οι άνθρωποι της προσωπικής του ασφάλειας βρίσκονταν διακριτικά σε απόσταση, χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε ένταση.

Οι παρατηρητές της αναμέτρησης επιβεβαίωσαν πως ο Μάριος Ηλιόπουλος ήταν κανονικά διαπιστευμένος, γεγονός που σημαίνει ότι δεν υπήρχε λόγος να του απαγορευτεί η επαφή με την ομάδα.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε