Τα είπαν Μελισσανίδης και Ίβιτς!
Συνάντηση μεταξύ του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και του τεχνικού διευθυντή Ίλια Ίβιτς, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.
Αντικείμενο στη συζήτηση των δύο, ήταν ο σχεδιασμός της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Τα κύρια ζητήματα, αυτά δηλαδή που “καίνε” και πρέπει να παρθούν γρήγορες αποφάσεις, απασχόλισαν αρκετά, αφού η ομάδα πρέπει να κινηθεί για παίκτες με οψιόν αγοράς που λήγει σύντομα (π.χ. Αραούχο, Βράνιες, Σιμάνσκι).
Από κει και πέρα, αναφέρθηκαν και στο θέμα των ποδοσφαιριστών που το συμβόλαιο τους ολοκληρώνεται και πρέπει να αποφασιστεί αν θα τους γίνει πρόταση ανανέωσης. Τέτοια παραδείγματα είναι οι Χουλτ, Κλωναρίδης και Τσιγκρίνσκι. Μάλιστα, για τον Βίκτωρ Κλωναρίδη, υπάρχει προχωρημένο ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ.
Από κει και πέρα ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής ανέλυσε στον κ. Μελισσανίδη, το πλάνο που έχει για ενίσχυση σε ορισμένες θέσεις που η ομάδα ψάχνεται. Όπως για παράδειγμα, στην αριστερή πτέρυγα, που ενδεχομένως να χρειαστεί και μπακ και εξτρέμ.






