INAEK

Συγκινητικό «αντίο» στον Νίκολιτς από τον Μόουζες: «Μαζί σου κατάφερα να ωριμάσω σαν αθλητής και σαν άνθρωπος» (ΦΩΤΟ)

Ο Βραζιλιάνος Μόουζες αποχαιρέτησε συγκινητικά τον Μάρκο Νίκολιτς, αποκαλώντας τον «την καλύτερη μεταγραφή της ΤΣΣΚΑ».

Με λόγια συγκίνησης και βαθιάς εκτίμησης αποχαιρέτησε τον Μάρκο Νίκολιτς ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, λίγες ημέρες πριν ο Σέρβος τεχνικός αναλάβει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Η αποχώρηση του Νίκολιτς από τη ρωσική ομάδα φαίνεται πως άφησε έντονο αποτύπωμα στα αποδυτήρια, με τον Μόουζες να αναρτά ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στα social media, αναγνωρίζοντας την προσφορά και την επιρροή του έμπειρου προπονητή.

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

«Κύριε, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτόν τον ένα χρόνο που δουλέψαμε μαζί. Κατά τη γνώμη μου, υπήρξατε η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας, την περασμένη σεζόν. Αλλάξατε πολλά στο κλαμπ, καταφέρατε και πήρατε το καλύτερο από τον κάθε αθλητή και να καθοδηγήσετε την ομάδα μέσα σε μια υγιή και πολύ χαρούμενη ατμόσφαιρα.
Είμαι ευγνώμων σε εσάς και σε όλο το σταφ σας προσωπικά. Έχω ωριμάσει σαν αθλητής και σαν άνθρωπος. Κατάφερα να μάθω πολλά και θα πάρω μαζί μου τα μαθήματα που μου δώσατε, για το υπόλοιπο της ζωής και της καριέρας μου.
Σας εύχομαι καλή τύχη και καλή επιτυχία».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα