INAEK

Super League Κ15: Η ΑΕΚ συνέτριψε τον Βόλο με 6-2

Η ΑΕΚ Κ15 συνέχισε με εντυπωσιακή εμφάνιση την πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League,...

Η ΑΕΚ Κ15 συνέχισε με εντυπωσιακή εμφάνιση την πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League, επικρατώντας με 6-2 του Βόλου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Σταύρου Τζιωρτζιόπουλου πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της στη διοργάνωση, μετά το επιβλητικό 9-0 επί του Λεβαδειακού, δείχνοντας ότι διαθέτει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ. Ο αγώνας διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο «Όλγα Βασδέκη» και πρόσφερε πλούσιο θέαμα.

Ισορροπία στο πρώτο ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με υψηλό ρυθμό και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 2-2. Για την ΑΕΚ σκόραραν ο Λιάκος στο 36′ (1-1) και ο Κορμανός στο 39′ (1-2), όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν απαντήσεις και να μείνουν ζωντανοί στο ματς.

Καταιγιστική στο δεύτερο μέρος

Στην επανάληψη η Ένωση επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της. Ο Κορμανός στο 46′, ο Ανδρικόπουλος στο 55′, ο Λιάκος στο 57′ και ο Μυλωνάς στο 75′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο τελικό 6-2, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της ΑΕΚ στο χορτάρι.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ (Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος): Ιορδανόπουλος, Ανδρικόπουλος (56′ Κανιός), Αμπελάς, Τσιφτσής (75′ Παπαναστάσης), Μυλωνάς, Κωνσταντινίδης, Τσαχουρίδης (63′ Πολυζωίδης), Κουργιαντάκης (41′ Μεργούπης), Κορμανός, Λιάκος, Δημητρούλας (63′ Βαμβακούσης).

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

ΑΕΚ Κ15