INAEK

Stoiximan Super League: Η προαναγγελία για το ΑΕΚ-Πανσερραϊκός

Η Stoiximan Super League παρουσίασε την προαναγγελία της για το αποψινό παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ...

Η Stoiximan Super League παρουσίασε την προαναγγελία της για το αποψινό παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανσερραϊκό, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη το φετινό πρωτάθλημα.

Την περσινή σεζόν, η Ένωση είχε επικρατήσει με το εντυπωσιακό 5-0 απέναντι στους Σερραίους, σπάζοντας έτσι το θετικό σερί του Πανσερραϊκού, ο οποίος μετρούσε τρία συνεχόμενα αήττητα αποτελέσματα σε αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Η προαναγγελία από το slgr.gr:

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 5-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια στον περσινό Β’ Γύρο του πρωταθλήματος και έσπασαν ένα σερί που είχε δημιουργήσει ο Πανσερραϊκος, ο οποίος δεν είχε ηττηθεί για τρία διαδοχικά παιχνίδια τους εντός και εκτός έδρας.

Η ΑΕΚ είχε 22 διαδοχικές νίκες ως γηπεδούχος με τον Πανσερραϊκό, από την πρώτη τους αναμέτρηση (1965-66), μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2008, όταν έμειναν στο 0-0. Ακολούθησε το 2-0 στις 12 Σεπτεμβρίου 2010 και μετά την απουσία του Πανσερραϊκού από την πρώτη κατηγορία. Το 2023-24 έμειναν στο 1-1 και πέρσι οι Κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 5-0.

Το πιο συχνό σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι το 2-1, το οποίο έχει παρουσιαστεί επτά φορές, ενώ ακολουθούν το 4-0, το 1-0 και το 2-0 με τρεις παρουσίες.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει σημειώσει τέσσερα γκολ σε μια αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στις 31 Δεκεμβρίου 1978, στη νίκη της ΑΕΚ με 5-0 και το άλλο τέρμα ήταν από τον Θωμά Μαύρο.

Η ΑΕΚ στις πέντε τελευταίες πρεμιέρες πρωταθλήματος μετρά ισάριθμες νίκες και μάλιστα δεν έχει δεχθεί ούτε τέρμα. Οι τέσσερις τελευταίες ξεκίνησε με εντος έδρας αναμέτρηση, ενώ το 2020-21 επικράτησε με 2-0 στο Αγρίνιο.

ΑΕΚ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

26 ΑΓΩΝΕΣ

24ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 69-11

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα