Στην Πάτρα για το Παναχαϊκή – ΑΕΚ Β ο Μάριος Ηλιόπουλος

Ο Μάριος Ηλιόπουλος θα βρεθεί το Σάββατο στην Πάτρα για να παρακολουθήσει το Παναχαϊκή - ΑΕΚ Β, στηρίζοντας από κοντά την ομάδα.

Η ΑΕΚ Β το μεσημέρι του Σαββάτου (26/4) δίνει ένα κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Παναχαϊκή και το παρών αναμένεται να δώσει και ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ θα βρίσκεται στην Πάτρα για να στηρίξει από κοντά την ομάδα.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην Ανάβαση Πιτίτσας, ο Μάριος Ηλιόπουλος θα περάσει το σαββατοκύριακο (26-27 Απριλίου) στην Αχαΐα και δεν θα χάσει την ευκαιρία να δώσει το «παρών» και στο γήπεδο της Αγυιάς για να παρακολουθήσει το σπουδαίο παιχνίδι της ΑΕΚ Β με την Παναχαϊκή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr, οι άνθρωποι της Παναχαϊκής έχουν ήδη ενημερωθεί από νωρίς το πρωί του Σαββάτου για την άφιξη του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ.

Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα