Σπάθας: «Κακώς ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο, δεν υπάρχει φάουλ του Ζοάο Μάριο»
Ακόμη και ο Ηλίας Σπάθας παραδέχθηκε πως η ΑΕΚ αδικήθηκε με την ακύρωση του γκολ της στο ματς με τον Ατρόμητο.
Ο πρώην διεθνής διαιτητής και τηλεκριτικός ανέλυσε τις φάσεις του αγώνα και τόνισε ότι η ακύρωση του τέρματος ήταν λανθασμένη, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια απλή επαφή που δεν συνιστά φάουλ.
Η ανάλυση του Ηλία Σπάθα
Στην εκπομπή «Super Μπάλα», ο Σπάθας εξήγησε ότι η φάση που οδήγησε στην ακύρωση του γκολ ήταν μια φυσιολογική διεκδίκηση στον αέρα.
«Ήταν μία ποδοσφαιρική επαφή και διεκδίκηση στον αέρα. Επομένως κακώς ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας την αδικία εις βάρος της Ένωσης.
Παράλληλα, ο Ηλίας Σπάθας τόνισε πως η ΑΕΚ είχε κάθε λόγο να διεκδικήσει πέναλτι στη φάση με τον Μαρίν, καθώς υπήρχε καθαρή επαφή στο γόνατο του παίκτη.






