Σκηνές έντασης στη Μαγιόρκα: Ο πρόεδρος της Ράγιο καταγγέλει επίθεση πριν τη ρεβάνς με ΑΕΚ (VIDEO)
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, σημειώθηκε ένταση έξω από το γήπεδο της Μαγιόρκα, όπου ο πρόεδρος της Ράγιο, Μαρτίν Πρέσα, είχε φραστικό επεισόδιο με αστυνομικές δυνάμεις.
Το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα κοντά στα αποδυτήρια, δημιουργώντας αναστάτωση στις τάξεις της ισπανικής ομάδας.
Ο Πρέσα υποστήριξε ότι έγινε στόχος ύβρεων και επιθετικής συμπεριφοράς, εκφράζοντας έντονα παράπονα για την έλλειψη επαρκούς ασφάλειας. Μάλιστα, κατηγόρησε τόσο την αστυνομία όσο και τους υπεύθυνους της Μαγιόρκα ότι δεν διαχειρίστηκαν σωστά την κατάσταση, αφήνοντας περιθώριο για την εκδήλωση του περιστατικού.
Ο ισχυρός άνδρας της Ράγιο αναμένεται να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία, ενώ ζήτησε και την παρέμβαση της διοργανώτριας αρχής της La Liga, προκειμένου να διερευνηθεί το συμβάν.
🔥 Parte del encontronazo de Martín Presa con la seguridad y la policía en Mallorca tras haber sido insultado pic.twitter.com/zSFtc5Sl5K
— Union Rayo Live (@UnionRayoLive) April 12, 2026





