INAEK

Ρωσικό «αποχαιρετιστήριο» άρθρο δημοσιογράφου της ΤΣΣΚΑ αποθεώνει τον Νίκολιτς!

Ο Μάρκο Νίκολιτς ετοιμάζεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, με τον ρεπόρτερ της ΤΣΣΚΑ Μαξίμ Κβιατκόφσκι να μοιράζεται τις απόψεις του για τον Σέρβο προπονητή και την πορεία του στη Μόσχα.

Ο Μάρκο Νίκολιτς είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, καθώς απομένει μόνο η τυπική αποδέσμευσή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία θα ολοκληρωθεί μετά την καταβολή αποζημίωσης 600.000 ευρώ.

Στη Ρωσία, τα αφιερώματα και οι αναλύσεις για την πορεία του Σέρβου προπονητή στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ είναι πλέον πολυάριθμα. Ο έμπειρος ρεπόρτερ της ΤΣΣΚΑ, Μαξίμ Κβιατκόφσκι, που παρακολουθεί στενά την ομάδα της Μόσχας, μοιράζεται τις σκέψεις και τις αποκαλύψεις του σχετικά με τον 45χρονο τεχνικό, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Στο άρθρο του, ο Κβιατκόφσκι αναφέρει: «Πριν από μερικές μέρες άρχισα να προετοιμάζομαι για μια συνέντευξη με τον Μάρκο Νίκολιτς. Όταν μια ομάδα παράγει αποτελέσματα, τέτοιες συζητήσεις, φυσικά, είναι πάντα θετικές. Σχεδίαζα να συζητήσουμε την εξέλιξη, τις επιτυχίες της ομάδας και την πρόοδο του γκρουπ. Είχα συμφωνήσει μαζί του να γινόταν η συνέντευξη στο γήπεδο Λουζνίκι όπου πανηγυρίζαμε το Κύπελλο. 

Σχέδια, σχέδια… Δεν είμαι έτοιμος να συζητήσω τι συμβαίνει, είμαι στην ίδια κατάσταση σοκ με πολλούς από εσάς. Δεν είμαι από αυτούς που βιάζονται να σχολιάσουν. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να γνωρίζεις την κατάσταση σε βάθος. Και όλοι όσοι έσπευσαν να μιλήσουν χθες ή σήμερα σίγουρα δεν έχουν ξεκάθαρες πληροφορίες.

Αυτό το σημείωμα περιέχει λόγια ευγνωμοσύνης προς τον Μάρκο Νίκολιτς, το προπονητικό του επιτελείο και τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ. Αυτοί, μας χάρισαν τρεις μήνες ποδοσφαιρικής ευτυχίας. Η ομάδα ανέβηκε στο βάθρο και κατέκτησε το Κύπελλο Ρωσίας. Η ανάταση της ομάδας ξεκίνησε την πρώτη μέρα του Μαρτίου, όταν παρουσιάστηκε το νέο πλάνο. Ακριβώς τρεις μήνες αργότερα, την 1η Ιουνίου, η ΤΣΣΚΑ κατέκτησε το ένατο Κύπελλο Ρωσίας και ολοκλήρωσε θριαμβευτικά τη σεζόν.

Πόσες ευχάριστες στιγμές ζήσαμε! Νίκες επί της Σπαρτάκ, της Ντιναμό και της Κράσνονταρ, μια μοναδική βραδιά στο army arena όπου όπου οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ νίκησαν τη Ζενίτ για το Κύπελλο Ρωσίας. Η ομάδα γινόταν όλο και πιο δυνατή και πιο σίγουρη με κάθε αγώνα που παιρνούσε. Και επίσης: Πόσο έχουν βελτιωθεί οι νεαροί ποδοσφαιριστές;!

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι η ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα. Είναι πάντα χαρά μου να έρχομαι στην ομάδα, να επικοινωνώ και να περνάω χρόνο. Νιώθεις ότι όλοι είναι ενωμένοι. Με έναν κοινό στόχο. Η ΤΣΣΚΑ έχει γίνει μια πραγματική ΟΜΑΔΑ! 

Ό,τι και να συμβεί στη συνέχεια, θα λέω μόνο καλά πράγματα για τον Μάρκο Νίκολιτς. Τον ευχαριστώ για τη δουλειά του! 

Ανεξάρτητα από τα νέα που θα έχουμε τις επόμενες ημέρες, το κύριο πράγμα τώρα είναι να σώσουμε την ΤΣΣΚΑ». 

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα