INAEK

Προσφυγή κατέθεσε ο Μήτογλου κατά της ΑΕΚ – Απάντησε με δική της προσφυγή η Ένωση

Ο Γεράσιμος Μήτογλου κατέθεσε προσφυγή κατά της ΑΕΚ για άμεση αποδέσμευση, με την ομάδα να απαντά αντίστοιχα.

Ο Γεράσιμος Μήτογλου κατέθεσε προσφυγή κατά της ΑΕΚ, ζητώντας να λυθεί άμεσα το συμβόλαιό του με τους όρους που θέτει ο ίδιος.

Ο Έλληνας στόπερ επικαλείται «μείωση προσωπικότητας», καθώς από το καλοκαίρι δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Η ΑΕΚ κατέθεσε επίσης προσφυγή κατά του Μήτογλου, παρουσιάζοντας τη δική της θέση και ζητώντας το συμβόλαιο να λυθεί με όρους υπέρ της ομάδας. Οι δύο υποθέσεις θα εκδικαστούν την Δευτέρα 24/11 στις 16:00, με την ομάδα να τονίζει: «Στα πλαίσια της διαφοράς που έχει ανακύψει μεταξύ των δύο πλευρών, προχωράει η διαδικασία στην αρμόδια επιτροπή».

Από το καλοκαίρι, ο Μήτογλου αποτελεί ξένο σώμα για την ΑΕΚ. Μετά την προετοιμασία, ο προπονητής Μάρκο Νίκολιτς έκρινε ότι πρέπει να μείνει εκτός ομάδας. Παρά τις προτάσεις για άμεση αποχώρηση, ο παίκτης δεν συμφώνησε σε καμία από αυτές.

Τώρα η υπόθεση θα κριθεί στην Επιτροπή Επιλύσεων Οικονομικών διαφορών, όπου θα αποφασιστεί υπό ποιους όρους θα αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής.

Σημαντικό: Η προσφυγή του Μήτογλου δεν αφορά οικονομικές οφειλές, καθώς δεν υπάρχει εκκρεμότητα από την πλευρά της ΑΕΚ. Ζητά μόνο άμεση αποδέσμευση με δικούς του όρους.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα