INAEK

Προπονητής Μαυριτανίας: «Ο Κοϊτά είναι από τους καλύτερους παίκτες μας»

Ο προπονητής της Μαυριτανίας, Αρίτς Λόπεθ Γκαράι, αναφέρθηκε στον Άμπι Κοϊτά ως έναν από τους καλύτερους παίκτες του.

Ο Αρίτς Λόπεθ Γκαράι, προπονητής της Μαυριτανίας, αναφέρθηκε στον διεθνή άσο Άμπι Κοϊτά και στο ιστορικό φιλικό της ομάδας του με την Αργεντινή.

Στην ιστοσελίδα sdna.gr δήλωσε ότι η αναμέτρηση με την Αργεντινή του Μέσι στη «Μπομπονέρα» αποτελεί μοναδική εμπειρία για τους διεθνείς, τονίζοντας ότι ο Κοϊτά είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

«Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου και ελπίζω να τα πάμε καλά», ανέφερε. «Η Αργεντινή είναι ποιοτική ομάδα, αλλά δεν θα αφήσουμε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία και γιατί όχι να κυνηγήσουμε μια ιστορική νίκη».

Ο Λόπεθ Γκαράι αποκάλυψε επίσης ότι σκοπεύει να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Ράγιο Βαγεκάνο στη Μαδρίτη, για να υποστηρίξει τον Κοϊτά και να δει την ελληνική ομάδα που εκτιμά πολύ.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα