Πιθανότατα 29-30 Μαρτίου η έναρξη των Playoffs
Το Σαββατοκύριακο 29-30 Μαρτίου θα αρχίσουν όπως όλα δείχνουν τα φετινά Playoffs. Διαβάστε τον λόγο.
Η Stoiximan Superleague θα διακοπεί για 20 ημέρες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, καθώς η έναρξη των Playoffs της Stoiximan Super League για φέτος φαίνεται να μετατίθεται προς το τέλος Μαρτίου, με σκοπό να διευκολυνθεί η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για τη σημαντική αναμέτρηση με τη Σκωτία στο Nations League. Ο προπονητής της Εθνικής, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είχε ήδη προτείνει την αλλαγή στην ημερομηνία έναρξης των Playoffs, προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο να δουλέψει με τους διεθνείς παίκτες του, ενώ τα Playoffs θα ακολουθήσουν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μετά την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 10 Μαρτίου. Στη διάρκεια αυτής της συνάντησης, θα συζητηθεί η πρόταση για τη μεταφορά της έναρξης των Playoffs, χωρίς ωστόσο να επηρεάζονται τα play out της Λίγκας. Αν η πρόταση αυτή εγκριθεί, η έναρξη των πρώτων αγώνων του μίνι πρωταθλήματος αναμένεται να προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο 29-30 Μαρτίου.
Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή 9 Μαρτίου και ο επόμενος της αγώνας πρωταθλήματος θα είναι στις 29 ή 30 Μαρτίου.






