Πεντακάθαρο πάτημα στον Λαμέλα εντός περιοχής – Έκλεισαν τα μάτια Τσέτσιλας και Κουμπαράκης (ΦΩΤΟ)
Ακόμη μια αμφισβητούμενη απόφαση σημάδεψε τη διαιτησία στη Φιλαδέλφεια, καθώς στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης η ΑΕΚ στερήθηκε ένα ξεκάθαρο πέναλτι που δεν καταλογίστηκε από τον διαιτητή Τσέτσιλα, ούτε από το VAR, όπου βρισκόταν ο Κουμπαράκης.
Η φάση ξεκίνησε όταν ο Λαμέλα μπήκε στην περιοχή και μοίρασε εξαιρετικά στον Νίκλας Ελίασον, με τον Σουηδό να χάνει σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, λίγοι πρόσεξαν πως, αμέσως μετά την πάσα, ο Λαμέλα δέχθηκε χτύπημα με τις τάπες από τον Σταυρόπουλο, κάτι που φαίνεται καθαρά στις φωτογραφίες και τα ριπλέι.
Παρά το ξεκάθαρο πάτημα, που εμπίπτει στους κανονισμούς για πέναλτι, τόσο ο διαιτητής Τσέτσιλας όσο και ο Κουμπαράκης στο VAR δεν υπέδειξαν την παράβαση.
Δείτε την εικόνα:







