Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα

0

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιανουαρίου για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει μπει στην τελική ευθεία και όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα.

Ο “Πελάδο” φαίνεται να έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα για το ντέρμπι. Ο Στρακόσα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Σιμάνσκι και τον Μήτογλου να σχηματίζουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα άκρα της άμυνας, οι Ροτά και Χατζισάφι θα καλύψουν τις θέσεις των μπακ.

Στη μεσαία γραμμή, ο Γιόνσον αναμένεται να αγωνιστεί ως «κόφτης», με τον Πινέδα να είναι ο πρώτος εσωτερικός χαφ και τον έναν εκ των Λιούμπιτσιτς ή Περέιρα να συμπληρώνει την τριάδα του κέντρου.

Στην επίθεση, ο Φερνάντες θα αγωνιστεί στη δεξιά πτέρυγα, ο Μαρσιάλ αριστερά και ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Η ΑΕΚ έχει δείξει σε προηγούμενους αγώνες ότι η συγκεκριμένη ενδεκάδα έχει καλές συνεργασίες και είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί δυνατά τον Παναθηναϊκό. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος: να πάρει τη νίκη και να συνεχίσει την καλή πορεία στην Super League.