INAEK

Παναγιωτάρας: «Έκαναν τεράστια προσπάθεια τα παιδιά»

Για την ισοπαλία της ΑΕΚ Β’ στη Λιβαδειά, τα εγκαίνια στο «Σεραφείδειο», αλλά και για...

Για την ισοπαλία της ΑΕΚ Β’ στη Λιβαδειά, τα εγκαίνια στο «Σεραφείδειο», αλλά και για το επόμενο ματς με τη Ρόδο που συμπίπτει με τα γενέθλια του συλλόγου μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Νίκος Παναγιωτάρας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Β ρωτήθηκε για το ματς στη Λιβαδειά, τα εγκαίνια στο «Σεραφείδειο» και το επόμενο ματς με τη Ρόδο που συμπίπτει με τα γενέθλια του κλαμπ.

Αναλυτικά:

Για την εικόνα της ΑΕΚ και την εμφάνιση του Χατζηεμμανουήλ: “Είναι ένα παιδί που το πιστεύουμε. Όλα τα παιδιά όμως έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μπήκαμε καλά, προηγηθήκαμε με δύο γκολ, κάπου εκεί όμως χάσαμε την ηρεμία μας και δεχτήκαμε 2 γκολ. Αλλά, τα παιδιά τα κατάφεραν, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα, που βάση της βαθμολογίας είναι η καλύτερη. Γι’ αυτό, δεν μπορούμε να μην είμαστε ευχαριστημένοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, είμαι ευχαριστημένος, έκαναν τεράστια προσπάθεια”.

Για το γεγονός πως την Τετάρτη η ΑΕΚ κλείνει 98 χρόνια ζωής και την ίδια μέρα υπάρχει το ματς με τη Ρόδο για την Β ομάδα: “Άλλη μια ιστορική στιγμή τα γενέθλια της ΑΕΚ. Ζήσαμε τα εγκαίνια στο ματς με τον Ηρόδοτο, είμαστε ευλογημένοι που είμαστε μέρος αυτής της ιστορίας”.

πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

Παναγιωτάρας