INAEK

Πάει στην Μπάνικ Οστράβα ο Κορνέζος

Μετά από δύο και μισό χρόνια στην Λαμία, ο Γιώργος Κορνέζος ανοίγει νέο κεφάλαιο στην...

Μετά από δύο και μισό χρόνια στην Λαμία, ο Γιώργος Κορνέζος ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς αναχωρεί για την Τσεχία και συγκεκριμένα την Μπάνικ Οστράβα. 

Ο 26χρονος αμυντικός συμφώνησε με την τσέχικη ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρώτη κατηγορία της Τσεχίας, έχοντας καταγράψει 62 συμμετοχές με τη φανέλα της Λαμίας.

Ο Κορνέζος, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ. 

Η μεταγραφή στην Μπάνικ Οστράβα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τον Κορνέζο και είναι ενδιαφέρον να δούμε την πορεία του στην τσεχική λίγκα, η οποία θα του προσφέρει νέες προοπτικές και αγωνιστικά δεδομένα.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα