ΠΑΕ ΑΕΚ για Οικονομόπουλο: «Αποχαιρετούμε έναν σπουδαίο άνθρωπο και αθλητή»
Ο θάνατος του Τάκη Οικονομόπουλου, του θρυλικού τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, σκόρπισε θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο εμβληματικός πορτιέρε, γνωστός ως «Το Πουλί», έγραψε ιστορία κάτω από τα δοκάρια, ενώ η πορεία του άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της στο άθλημα.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ, μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media, αποχαιρέτησε τον Οικονομόπουλο, εκφράζοντας τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του σπουδαίου αθλητή. Σε ανάρτησή της, η Ένωση δημοσίευσε φωτογραφία του με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, αποτίοντας φόρο τιμής στο ήθος και τη σπουδαία καριέρα του.
“Η οικογένεια της ΑΕΚ και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ κ. Μάριος Ηλιόπουλος εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Τάκη Οικονομόπουλου. Ο εκλιπών ήταν μια από τις πιο αξιοσέβαστες μορφές του ποδοσφαίρου μας, καθώς δεν διακρίθηκε μόνο για την αθλητική του αξία, αλλά και για το ήθος και την προσωπικότητά του” ανέφερε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.






