INAEK

ΟΦΗ – ΑΕΚ: Τι συνέβη στον πρώτο γύρο – Το καθοριστικό γκολ του Πινέδα (vid)

Η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 0-1 του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο με γκολ του Πινέδα στο...

Η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 0-1 του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο με γκολ του Πινέδα στο 74’.

Σήμερα το βράδυ (21:00), η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τη Stoiximan Super League, με τις δύο ομάδες να έχουν ήδη αναμετρηθεί φέτος τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Στις 9 Νοεμβρίου, η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας είχε επισκεφθεί το Παγκρήτιο, επικρατώντας με 0-1 χάρη στο γκολ του Ορμπελίν Πινέδα στο 74’. Ο αγώνας όμως δεν έλειψε από αμφιλεγόμενα περιστατικά, καθώς οι διαιτητές (Τσακαλίδης και στο VAR ο Τζήλος) ακύρωσαν δύο γκολ της ΑΕΚ, του Ζοάο Μάριο στο 12’ και του Γιόβιτς στο 58’, προκαλώντας έντονη συζήτηση για τη διαιτησία.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Λίλο, ξεχώρισε με εντυπωσιακές επεμβάσεις, κρατώντας ζωντανή την ομάδα του. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάρκο Νίκολιτς, ήταν τιμωρημένος και παρακολούθησε τον αγώνα από την εξέδρα.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-1 καταγράφουν τη σημαντική νίκη της ΑΕΚ και την αποτελεσματικότητα που θέλει να επαναλάβει απόψε απέναντι στους Κρητικούς.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

ΑΕΚ ΟΦΗ Πινέδα