INAEK

«Ο Ελίασον προτάθηκε στην Γκρέμιο – Δεν ενδιαφέρονται οι Βραζιλιάνοι»

Ο Νίκλας Ελίασον προτάθηκε στη Γκρέμιο σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Βραζιλία, αλλά ο σύλλογος δεν ενδιαφέρεται για τον Σουηδό εξτρέμ της ΑΕΚ.

Σενάρια από τη Βραζιλία συνέδεσαν και πάλι τον Νίκλας Ελίασον με ενδεχόμενη μετακίνηση στη Γκρέμιο, ωστόσο οι πληροφορίες δείχνουν πως η υπόθεση δεν προχωρά.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κάλιελ Ντορνέλες, ο Σουηδός ακραίος επιθετικός της ΑΕΚ είχε προταθεί στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε πριν από λίγες εβδομάδες.

Παρόλα αυτά, οι υπεύθυνοι του βραζιλιάνικου συλλόγου δεν φάνηκαν να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του 28χρονου άσου, και έτσι το ενδεχόμενο μεταγραφής του μπαίνει στο «πάγο» για την ώρα. Δεν υπήρξε κάποια επίσημη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, με τη Γκρέμιο να στρέφεται σε άλλες λύσεις για τα άκρα της επίθεσης.

Ο Νίκλας Ελίασον αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία της ΑΕΚ, στο βασικό στάδιο στην Ολλανδία, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουλίου.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα