Ντανίλ Κρουγκοβόι: «Ο Νίκολιτς είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί»
Η μετακίνηση του Σέρβου τεχνικού στην ΑΕΚ φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου, με τα δημοσιεύματα να επιβεβαιώνουν την προχωρημένη φάση των συζητήσεων.
Η ΑΕΚ φέρεται έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Μάρκο Νίκολιτς, ώστε να τον φέρει στην Αθήνα ως διάδοχο του Ματίας Αλμέιδα.
Η ρωσική ιστοσελίδα «Sport24» επικοινώνησε με τον διεθνή ποδοσφαιριστή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ντανίλ Κρουγκοβόι, ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα λέγοντας:
«Σχετικά με την αποχώρηση του Νίκολιτς για την ΑΕΚ; Δεν ξέρω τίποτα, είναι η πρώτη φορά που το ακούω. Αν θα με εξέπληττε κάτι τέτοιο; 50/50. Ο Μάρκο είπε ότι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα την επόμενη σεζόν. Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει μαζί μας αλλά ποιος ξέρει τι σκέφτεται;» και πρόσθεσε: «Πριν από τις διακοπές είπε: “Τα λέμε σε δύο εβδομάδες”. Μπορώ να αποκαλέσω τον Νίκολιτς έναν από τους καλύτερους προπονητές με τους οποίους έχω συνεργαστεί ποτέ».






