Με πίστη και κόντρα στα προβλήματα για το «διπλό» στην Κρήτη η ΑΕΚ!
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο «Παγκρήτιο» τον ΟΦΗ, στη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Η ομάδα του Μάρκου Νίκολιτς ταξίδεψε στην Κρήτη και το Ηράκλειο με στόχο τη νίκη, και τους τρεις βαθμούς που θα είναι πολύτιμοι πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Ο κόσμος της ΑΕΚ υποδέχτηκε την αποστολή στο νησί μέσα σε αποθέωση, με τους παίκτες της Ένωσης να παίρνουν ένα ξεκάθαρο «μήνυμα».
Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί λειψή στο αυριανό παιχνίδι καθώς πέρα από τις γνωστές απουσίες, θα λείψουν και οι Ρότα – Βίντα, οι οποίοι θα εκτίσουν τη ποινή τους λόγω κίτρινων καρτών.
Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ
Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με τους: Στρακόσα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πένραις και Γκατσίνοβιτς στα μπακ, Μάριν, Πινέδα και Ζοάο Μάριο στον άξονα, Καλοσκάμη με Κοϊτά στα άκρα, και με τον Λούκα Γιόβιτς να έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.






