Με 300 οπαδούς η Χάποελ Μπερ Σεβά στη Νέα Φιλαδέλφεια – «Αστακός» η «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά»!
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Χάποελ Μπερ Σεβά απόψε στις 21:00, στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.
Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο, αλλά ακόμη μεγαλύτερα είναι τα μέτρα ασφαλείας.
Η ισραηλινή αποστολή θα έχει στο πλευρό της 250-300 οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι θα συνοδεύονται από ισχυρή αστυνομική δύναμη καθ’ όλη τη διάρκεια της μετακίνησής τους προς το γήπεδο.
Η μεταφορά τους θα γίνει με οργανωμένο τρόπο, από συγκεκριμένο σημείο συγκέντρωσης προς την “OPAP Arena”, με τη συνοδεία ΜΑΤ, αστυνομικών δυνάμεων και ελέγχων σε κάθε στάδιο της διαδρομής.
Η ΑΕΚ υπογράμμισε με χθεσινή ανακοίνωσή της ότι οι ασφαλιστικές απαιτήσεις της UEFA για την αναμέτρηση είναι πολύ αυστηρές, λόγω της εθνικότητας της φιλοξενούμενης ομάδας και των διεθνών συγκυριών.
Η αστυνομική παρουσία θα είναι αισθητή τόσο περιμετρικά του γηπέδου όσο και εντός, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη κάθε πιθανής έντασης.






