Ματίας Αλμέιδα: Ο όρος που έθεσε στη συνάντηση με τον Μελισσανίδη – Πως αντέδρεσε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ
Έναν και μοναδικό όρο έθεσε στον Δημήτρη Μελισσανίδη ο Ματίας Αλμέιδα, στην δια ζώσης συνάντηση που είχαν στην Αθήνα προ ολίγον ημερών.
Ο Αλμέιδα, με τον οποίο εξ αρχής δεν υπήρχε κανένα ανοικτό ζήτημα, ούτε για το οικονομικό, αλλά ούτε και για κάποιο άλλο θέμα, ήρθε στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον Τίγρη. Σε αυτη τη συνάντηση η ΠΑΕ δεν διέρρευσε κάποια αλλαγή στην κατάσταση των διαπραγματεύσεων, παρά μόνον ότι έγινε σε καλό κλίμα, αφού οι δύο άνδρες δείπνησαν αργότερα μαζί.
Δείτε επίσης: Poll: Ποιος θα θέλατε να είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ;
Ο Αργεντίνος ωστόσο, όπως βγαίνει προς τα έξω διεμήνυσε στον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ έναν όρο ως προϋπόθεση για να συμφωνήσει. Πρόκειται για τους συνεργάτες τους, με τους οποίους πορεύεται σε όλη του την πορεία μαζί και θα ήθελε να μην μείνει κανένας πίσω.
Μάλιστα, ακόμα και όταν ο Μελισσανίδης του εξήγησε πως υπάρχουν μέλη στην ομάδα που εργάζονται χρόνια στα Σπάτα και θα μπορούσαν να στελεχώσουν μέρος του τιμ του, ο Αργεντίνος εξήγησε πως ακόμα και να δουλέψουν νέα άτομα, το τιμ του δεν θέλει να σπάσει. Κάτι το οποίο άφησε μόνο θετική εντύπωση στον ισχυρό άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.






