INAEK

Μάριος Ηλιόπουλος: Ανέλαβε τα έξοδα μετακίνησης γιατρών στην Αλόννησο και μοίρασε φανέλες της ΑΕΚ

Μια ξεχωριστή κοινωνική πρωτοβουλία ανέλαβε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, καλύπτοντας τα έξοδα...

Μια ξεχωριστή κοινωνική πρωτοβουλία ανέλαβε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησης γιατρών στην Αλόννησο, ώστε όλοι οι κάτοικοι του νησιού να υποβληθούν σε δωρεάν εξετάσεις.

Η δράση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου και αποτέλεσε καρπό συνεργασίας του Δήμου Αλοννήσου με τους «Λειτουργούς Υγείας της Αγάπης» της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, ενώ συμμετείχαν μέλη του Ιατρικού, Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Ν. Μαγνησίας. Η παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ έδωσε ιδιαίτερη αξία στη δράση, ενισχύοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα της πρωτοβουλίας.

Πέρα από την κάλυψη των εξόδων για την αποστολή των γιατρών και των συνεργατών τους από το λιμάνι του Βόλου έως την Αλόννησο, ο Μάριος Ηλιόπουλος πρόσφερε συμβολικά φανέλες της ΑΕΚ στα μέλη της ομάδας. Με αυτόν τον τρόπο, η προσπάθεια απέκτησε και «κιτρινόμαυρη» διάσταση, συνδέοντας το κοινωνικό έργο με τον σύλλογο.

Η αποστολή περιλάμβανε κλιμάκιο εξειδικευμένων ιατρών, καθώς και κινητή ιατρική μονάδα πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονα μέσα. Στόχος ήταν να διασφαλιστεί η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του νησιού, που υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά αυτήν την έμπρακτη στήριξη.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα