INAEK

Μάνταλος: “Δεν είναι το “Χ” επιτυχία”

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε στη κάμερα της NOVA, μετά το πέρας του ματς με...

Ο αρχηγός της ΑΕΚ μίλησε στη κάμερα της NOVA, μετά το πέρας του ματς με τον Ολυμπιακό για την ισοπαλία, το ‘κακό σερί’ και το Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τελικό αποτέλεσμα: “Σε αυτό το επίπεδο δεν είναι το Χ επιτυχία. Σίγουρα όπως εξελίχθηκε το ματς, μπορούσαμε να το χάσουμε, αλλά είχαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε αρκετά πίσω. Θέλαμε τη νίκη για την ψυχολογία, για την ομάδα, για τον κόσμο που είδατε και σήμερα ότι ήταν εδώ και μας στήριξε. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, δώσαμε ότι είχαμε και συνεχίζουμε. Ο Ολυμπιακός είχε την ανούσια κατοχή, ήμασταν αρκετά οργανωμένοι, θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα περισσότερο και στο τελείωμα αδικήσαμε λίγο τους εαυτούς μας.”

Για το αν φοβήθηκε η ΑΕΚ το ματς: “Να φοβόμαστε όχι, δεν φοβηθήκαμε κάτι. Στην επανάληψη είπαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα με τους γρήγορους παίκτες που έχουμε. Ήταν κάποια οδηγία που είχαμε από την προπονητή να δώσουμε την μπάλα στον Ολυμπιακό”.

Για το κακό σερί που μετρά η ΑΕΚ σε ντέρμπι: “Θέλαμε να σπάσει το αρνητικό σερί, ξέρουμε ότι είναι αρκετός καιρός χωρίς νίκη στα ντέρμπι. Ειδικά με δεδομένο το ότι τα τελευταία χρόνια παίρνουμε τις νίκες”.

Για το αν πρώτος στόχος της ΑΕΚ είναι το Κύπελλο: “Όπως έχειεξελιχθεί η κατάσταση, πρώτος στόχος είναι το Κύπελο. Να ξεκουραστούμε και να πάρουμε την πρόκριση με τον Αστέρα”.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα