INAEK

Λοντίγκιν: «Ισως δεν περιμέναμε ότι θα παίξουν με πάσα»

Μετά τον αγώνα, ο Λοντίγκιν μίλησε στην κάμερα της NOVA, σχολιάζοντας τόσο την απόδοση της...

Μετά τον αγώνα, ο Λοντίγκιν μίλησε στην κάμερα της NOVA, σχολιάζοντας τόσο την απόδοση της ΑΕΚ όσο και την ομάδα του. 

Ο τερματοφύλακας αναφέρθηκε στο γκολ-φάουλ του Κοιτά, στην αποτελεσματικότητα των παικτών της «Ένωσης», αλλά και στην προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Για την εξαιρετική του εμφάνιση;

«Δεν νιώθω κάτι ξεχωριστό. Μπορεί να φαίνεται κάπως, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου, ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια. Αυτά τα ματς τις περισσότερες φορές έτσι πάνε. Δυστυχώς δεν αντέξαμε μέχρι το τέλος. Ήρθε το γκολ με έναν περίεργο τρόπο θα έλεγα. Είχαμε κάποιες φάσεις κι εμείς, όπως με τον Βέρμπιτς. Είναι μάθημα για εμάς να πάρουμε. Δεν έχουμε χρόνο βέβαια. Νιώθω ότι είμαστε δυνατοί και μπορούμε καλύτερα. Το πιστεύω. Σήμερα δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς». 

Για το τι πρέπει να έχει η ομάδα του για να φτάσει στο ανώτατο επίπεδο;

«Πρέπει να παίρνουμε αυτά τα ματς. Σε τέτοιους αγώνες αλλάζεις επίπεδο».

Για το γκολ φάουλ της ΑΕΚ και τι έγινε; Που άνοιξε το τείχος και τι τους είπε;

«Είναι κάποιες κλασικές οδηγίες τερματοφύλακα. Ισως δεν περιμέναμε ότι θα παίξουν με πάσα. Έτσι έγινε ένα μικρό μπέρδεμα. Έτσι άνοιξε το τείχος. Είναι μάθημα. Εάν ένα τείχος σε αυτή την απόσταση στέκεται στις μύτες και είναι κολλημένοι μεταξύ τους, χωρίς να βάλω εγώ ξαπλωμένο παίκτη, και ο αντίπαλος σηκώσει τη μπάλα μπράβο του. Έγινε αυτή η φάση και άνοιξε το τείχος. Αν δεν ανοίξει δεν περνάει. Ηταν πολλές οι φάσεις που δεχθήκαμε και πάνω στην υπερπροσπάθεια που θέλουμε να κάνουμε, κάνουμε μικρά λάθη και μας στοιχίζουν. Πρέπει να αντέξουμε. Το κάναμε με τον Παναθηναϊκό, δεν μας βγήκε απόψε».

Για τα σερί παιχνίδια;

«Μας κάνει καλό. Δεν μπορώ να ακούω “είμαι ψόφιος”. Θέλουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Καταλαβαίνω την προσπάθεια των παικτών. Είναι δύσκολο να παίζουν πάνω – κάτω συνέχεια. Θα γίνει λάθος».

Πώς είδε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό που τις αντιμετώπισε;

«Είναι περίεργη αυτή η ερώτηση. Δεν θέλω να απαντήσω. Εχουμε πολλές δυνατότητες εμείς να παίξουμε στα ίσια αυτές τις ομάδες. Θα δούμε και τις υπόλοιπες».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα