INAEK

Κύπελλο Ελλάδας: Επιστρέφει στις υποχρεώσεις η ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά!

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κηφισιά στις 21:30 στο «Γ. Καμάρας» στην Ριζούπολη για το πρώτο...

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κηφισιά στις 21:30 στο «Γ. Καμάρας» στην Ριζούπολη για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στην δράση μετά από έναν μήνα λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες για το αποψινό παιχνίδι με τους Ελίασον, Μοχαμάντι, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Τζαβέλλα, Βίντα, Γκατσίνοβιτς, Μαχαίρα και Γαλανόπουλο να έχουν τεθεί εκτός. Οι δύο τελευταίοι προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα αλλά δεν είναι στο 100%.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο Στίβεν Τσούμπερ βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την επανεκκίνηση του ελληνικού Πρωταθλήματος την Τετάρτη (21/12).

Δείτε αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΚ εδώ.

Από την άλλη η Κηφισιά έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στην Super League 2 με 6 νίκες σε 6 παιχνίδια και πλέον βρίσκεται μόνη της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον νότιο όμιλο και δύο βαθμούς μπροστά από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα των βορείων προαστίων νίκησε στο 97’ (1-0) την περασμένη αγωνιστική τον ΟΦ Ιεράπετρας και συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου με φιλοδοξίες. Ο Γιώργος Πετράκης δεν υπολογίζει για τον σημερινό αγώνα τον Πρίτσα που αντιμετωπίζει θλάση στον δικέφαλο και τον Νοικοκυράκη με διάταση και ο ίδιος στον δικέφαλο.

Η προϊστορία:

Η Ένωση έχει έρθει αντιμέτωπη συνολικά 4 φορές ανεξαρτήτου έδρας (2 σε Κύπελλο και 2 στην Γ’ Εθνική). Οι 3 ήταν νικηφόρες για τους «κιτρινόμαυρους» ενώ μία φορά η Κηφισιά απέσπασε την ισοπαλία.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

AEK Κηφισιά