INAEK

Κριχόβιακ: «Να παίξω στο επόμενο ματς, είμαι έτοιμος – Άκουσα πολλά θετικά για τους οπαδούς μας» (vid)

Και επίσημα «κιτρινόμαυρος» από σήμερα ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του,...

Και επίσημα «κιτρινόμαυρος» από σήμερα ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Πολωνός διεθνής άσος βρέθηκε στα Σπάτα και στο «Σεραφείδειο», προκειμένου να ντυθεί για πρώτη φορά με τα ρούχα της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της παρουσίασης.

ΕΝ συνέχεια έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του ΑΕΚ TV.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Είναι ένα νέο κεφάλαιο για μένα. Έπειτα από αυτή την πολιτική κατάσταση ήρθα εδώ για να απολαύσω το ποδόσφαιρο. Άκουσα πολλά θετικά πράγματα για τους οπαδούς, άκουσα ότι είναι φανταστικοί. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, που θα ξεκινήσω προπονήσεις και θα παίξω ποδόσφαιρο».

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα: «Είμαι έτοιμος να παίξω. Θα προπονηθώ αύριο, οπότε θα μπορούσε να γίνει πολύ γρήγορα. Όπως είπα πριν, σωματικά και πνευματικά είμαι έτοιμος να παίξω. Στο επόμενο παιχνίδι θα μπορούσα να παίξω».

Για τον λόγο που επέλεξε την ΑΕΚ: «Ήταν σοβαρή και πολύ γρήγορη. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να παίξω γρήγορα, γιατί σύντομα έχω παιχνίδια με την Εθνική και ήταν πολύ σημαντικό να είμαι έτοιμος γι’ αυτά τα παιχνίδια. Οπότε συνέβη μέσα σε δύο μέρες. Και τώρα είμαι εδώ να βοηθήσω την ομάδα, να χαρώ το ποδόσφαιρο… Είμαι πραγματικά χαρούμενος».

Για την προοπτική παραμονής του και την επόμενη σεζόν: «Είναι πολύ νωρίς. Όμως είμαι εδώ, βλέπω μια φανταστική ατμόσφαιρα στην ομάδα και στους οπαδούς, που είναι πολύ σημαντικό… Όμως για εμένα το πιο σημαντικό είναι τι θα συμβεί αύριο και το επόμενο παιχνίδι, όχι σε λίγους μήνες. Οπότε δεν το σκέφτομαι ακόμη».

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του:

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

ΑΕΚ Κριχόβιακ