INAEK

Καρνίτσικ: «Θέλουμε να βρεθούμε στις οκτώ πρώτες ομάδες»

Ο αρχηγός της Τσέλιε, Ζαν Καρνίτσνικ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την...

Ο αρχηγός της Τσέλιε, Ζαν Καρνίτσνικ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για το Conference League, δείχνοντας αποφασισμένος και γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Ο 31χρονος διεθνής Σλοβένος δεξιός μπακ τόνισε ότι η περσινή εμπειρία αποτέλεσε σημαντικό μάθημα για την ομάδα. «Την πρώτη χρονιά όλα ήταν καινούρια για εμάς, όμως τώρα έχουμε περισσότερη εμπειρία και οι φιλοδοξίες μας είναι μεγαλύτερες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Καρνίτσνικ υπογράμμισε πως η Τσέλιε θέλει να προκριθεί απευθείας στους «16» του θεσμού. 

Αναλυτικά:

«Την περασμένη σεζόν η διοργάνωση ήταν κάτι νέο για όλους μας, τους παίκτες και το κλαμπ. Όμως φέτος οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Δείξαμε στα προκριματικά ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε με ομάδες αυτού του επιπέδου και αυτό θα κάνουμε κι αύριο.

Θέλουμε να μπούμε στις οκτώ πρώτες ομάδες και να πάμε απευθείας στον νοκ-άουτ γύρο. Πάντα προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι. Παίζουμε σε κάθε αγώνα για να κερδίσει, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, και με κάθε τρεις πόντους θα είμαστε πιο κοντά στην 1η θέση. Ξέρουμε τι είδους αντίπαλος μας περιμένει, πρέπει να βρεθούμε σε υψηλό επίπεδο αλλά δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Στο Conference τα πάντα είναι σε υψηλότερο επίπεδο, από την ποιότητα ως την προσέλευση του κόσμου. Είμαι σίγουρος πως όλα θα είναι όπως πρέπει αύριο».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα