Καμία αναφορά στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ από τον Βαλέρι (vid)
Στο «μικροσκόπιο» του Πάολο Βαλέρι μπήκαν οι φάσεις της 2ης αγωνιστικής των playoffs και των playouts της Stoiximan Super League, ωστόσο καμία αναφορά δεν έγινε στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΑΕΚ.
Ο Ιταλός επικεφαλής του VAR στην ΚΕΔ, ο οποίος πρόσφατα είχε προκαλέσει αντιδράσεις με την έντονη φραστική επίθεση προς τον διαιτητή Πολυχρόνη μετά το Βόλος – Παναιτωλικός, παρουσίασε την ανάλυση πέντε φάσεων, δίνοντας έμφαση κυρίως στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Όπως εξήγησε, το χέρι του Πιρόλα δεν συνιστούσε πέναλτι, ενώ σωστή θεωρείται η αποβολή του Μαντί Καμαρά.
Απουσία αναφοράς στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Παρά τις εντάσεις και την πολυσυζητημένη φάση στο ΟΑΚΑ, όπου ο Γκατσίνοβιτς έκανε δυνατό μαρκάρισμα στον Πελίστρι και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον Πολωνό ρέφερι, ο Βαλέρι δεν έκανε καμία αναφορά στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά από πλευράς ΚΕΔ, επρόκειτο για φάση που μπορούσε να «υποστηριχθεί» είτε με κίτρινη είτε με κόκκινη κάρτα, ανάλογα με την κρίση του διαιτητή εντός αγωνιστικού χώρου.






