INAEK

Ηλιόπουλος από Μυτιλήνη: «Όχι βία στα γήπεδα – Όχι ύπουλες διαδικασίες κάτω από το τραπέζι» (VIDEO)

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έστειλε μήνυμα από τη Μυτιλήνη κατά της βίας στα γήπεδα και των ύπουλων διαδικασιών.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, βρέθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη, όπου παρέστη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ του νησιού και επισκέφτηκε το τοπικό club της Original.

Η παρουσία του χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα σημαντική για τη σύνδεση της ομάδας με τους φιλάθλους της στην τοπική κοινωνία, με θερμή υποδοχή από τον κόσμο κατά την άφιξή του.

Κατά την ομιλία του, ο Μάριος Ηλιόπουλος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: «Το 2026 εύχομαι καθόλου βία στα γήπεδα και ύπουλες διαδικασίες κάτω από το τραπέζι. Θέλουμε να επιστρέψουν οι οικογένειες… Έξω η βία από τα γήπεδα», όπως μετέδωσε το Aeolos TV.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα