H Λεχ Πόζναν απέρριψε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για τον Αφόνσο Σόουζα που ενδιαφέρεται η ΑΕΚ
Ο Αφόνσο Σόουζα παραμένει στο προσκήνιο των μεταγραφικών συζητήσεων, με το όνομά του να «παίζει» δυνατά και για την ΑΕΚ, την ώρα που προκύπτει ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Πολωνία, μετά τη Μπράγκα, νέα ομάδα που έχει εντάξει στη λίστα της τον 25χρονο Πορτογάλο μέσο της Λεχ Πόζναν είναι η Σαμσουνσπόρ. Μάλιστα, όπως αναφέρει το «goal.pl», η τουρκική ομάδα δεν έμεινε μόνο στην παρακολούθηση, αλλά προχώρησε και σε επίσημη πρόταση.
Η πρόταση της Σαμσουνσπόρ φέρεται να άγγιξε τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που απορρίφθηκε άμεσα από τον πολωνικό σύλλογο, ο οποίος θεωρεί πως μπορεί να εισπράξει τουλάχιστον 4 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Σόουζα.
Το όνομα του Πορτογάλου δημιουργικού μέσου έχει ακουστεί και για την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, ωστόσο οι εξελίξεις δείχνουν ότι η υπόθεσή του δεν περνά απαρατήρητη και στην ευρύτερη ευρωπαϊκή αγορά. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι Τούρκοι να επανέλθουν σύντομα με βελτιωμένη πρόταση, σε μια προσπάθεια να κλείσουν το deal.






