Για το απόλυτο στο Περιστέρι η ΑΕΚ
Μετά την μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ, η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει το νικηφόρο σερί της. Οι “κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν σήμερα (21:45, Novasports 2HD) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
Ο Καρέρα αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα έχοντας στο μυαλό του το 3-5-2. Ο Τσιτώντας πάντα στο τέρμα με την τριάδα μπροστά του να αποτελείται από τον Σβάρνα, Χνιντ και ένας εκ των Τσιγκρίνσκι ή Ινσούα. Στο κέντρο θα βρίσκονται Σιμόες και Κρίστισιτς, με τους Παουλίνιο και Λόπες σε ρόλο δεξιού και αριστερού μπακ-χαφ αντίστοιχα, ενώ ο Μάνταλος θα κινείται πίσω από Λιβάγια και Ανσαριφάρντ. Αν προτιμηθεί το 4-3-3, ο Μάνταλος θα πάει στην τριάδα των χαφ και στα άκρα θα χρησιμοποιηθεί ο Λιβάι Γκαρσία ή ο Μαχαίρας.
Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Λάτσι, Σιμάνσκι και Γαλανόπουλος, ο Αλμπάνης που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ για λόγους τακτικής έμεινε εκτός αποστολής ο Ενομπακάρε.






