Γαλατάσαραϊ: Τα «σπρώχνει» χοντρά για τον Μάρκο Λιβάγια
Ο Φατίχ Τερίμ θέλει σαν «τρελός» τον Μάρκο Λιβάγια και η Γαλατά είναι έτοιμη να τα «χώσει» τον Γενάρη!
Η Γαλατάσαραϊ θέλει επιθετικό και σύσσωμος ο τουρκικός Τύπος αναφέρει σε δημοσιεύματα του από το βράδυ της Παρασκευής πως ο «νούμερο ένα» στόχος είναι ο Μάρκο Λιβάγια.
Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και νυν της Χάιντουκ έχει «ξετρελάνει» τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος είχε συνάντηση την Πέμπη με τον πρόεδρο της «Τσιμ Μπομ Μπομ», Μπουράκ Ελμάς. Οι δύο άνδρες αποφάσισαν από κοινού να γίνει κίνηση για τον ποδοσφαιριστή που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής εξαιρετική σεζόν στην Κροατία με 11 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σε 15 ματς. Συγκεκριμένα, ο Λιβάγια μετρά 8 γκολ σε 13 ματς πρωταθλήματος και τρία σε δύο παιχνίδια στο Κύπελλο.
Έτσι βάσει των όσων αναφέρουν οι Τούρκοι, η Γαλατά θα κινηθεί για την απόκτηση του Λιβάγια που να θυμίσουμε απασχολούσε τουρκικές ομάδες και όταν φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ. Είχε παίξει πολύ το όνομά του τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2020, αλλά και τον Φεβρουάριο του 2021, όταν αποχώρησε από Ένωση.






