Ελίασον: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ – Θέλω να ζήσουμε όμορφες στιγμές όλοι μαζί»
Διαβάστε τις δηλώσεις του Νίκλας Ελίασον μετά την νίκη της Ένωσης στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.
Ο Σουηδός εξτρέμ αναλυτικά είπε στην Cosmote TV:
Για την εικόνα της ΑΕΚ και τη νίκη;
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Γνωρίζαμε ότι με υπομονή και αυτοπεποίθηση θα βρίσκαμε γκολ. Γι’ αυτό και επιμείναμε και στο δεύτερο ημίχρονο μετά το 0-0. Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε για το επόμενο».
Για τις πρώτες του εβδομάδες στην ΑΕΚ;
«Είμαι γύρω στις 2 εβδομάδες, όμως από τη πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι θέλουμε να παίξουμε ένταση,να ήμαστε aggressive, να έχουμε γρήγορη ανάκτηση της μπάλας, να σκοράρουμε. Μου αρέσει αυτό το στυλ παιχνιδιού. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και χαίρομαι που είμαι μέρος».
Για την αγαπημένη του θέση;
«Και στις δυο πλευρές μου αρέσει να παίζω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μου αρέσει και δεξιά και αριστερά».
Το κίνητρο που τον έκανε να πει το «ναι» στην ΑΕΚ και να έρθει;
«Είναι καταπληκτικές οι πρώτες μου εντυπώσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Αυτό που θέλω είναι να ζήσουμε όμορφες στιγμές όλοι μαζί».






