Εκρέμ Κονούρ: «Η ΑΕΚ έχει ήδη προτείνει νέο συμβόλαιο στον Λούκα Γιόβιτς!»
Η φημολογία γύρω από το έντονο ενδιαφέρον της PSV Αϊντχόφεν για τον Λούκα Γιόβιτς κινητοποίησε άμεσα τους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν έχουν καμία διάθεση να χάσουν τον κορυφαίο τους επιθετικό.
Παρά το γεγονός ότι ο Σέρβος φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο, η διοίκηση της «Ένωσης» αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση προκειμένου να «δέσει» τον ποδοσφαιριστή στην Αθήνα και για τα επόμενα χρόνια.
Σύμφωνα με τον Εκρέμ Κονούρ, η επιθυμία της ΑΕΚ να διατηρήσει τον Γιόβιτς στο ρόστερ της είναι απόλυτη και έχει ήδη μετουσιωθεί σε πράξη. Όπως αποκαλύπτει, στην πλευρά του Σέρβου διεθνούς έχει ήδη κατατεθεί πρόταση για νέο συμβόλαιο, με σαφώς αναβαθμισμένες οικονομικές απολαβές που αντικατοπτρίζουν την τεράστια προσφορά του στη φετινή πρωταθληματική πορεία.
Με αυτή της την κίνηση, η ΑΕΚ στέλνει σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει του καλοκαιριού. Ο Εκρέμ Κονούρ επισημαίνει μάλιστα πως η περίπτωση απόκτησης του Γιόβιτς μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί για την Αϊντχόφεν, καθώς η πρόθεση της ελληνικής ομάδας να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί του βάζει ψηλά τον πήχη.






