Ευχαριστίες του Αθλητικού Συλλόγου Μεγιστεύς Καστελλορίζου προς τον Μάριο Ηλιόπουλο για την αποστολή αθλητικού υλικού!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Μεγιστεύς Καστελλορίζου ευχαριστεί τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ, κ. Μάριο Ηλιόπουλο, για την αποστολή αθλητικού υλικού στην ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου.
Αναλυτικά:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Μεγιστεύς Καστελλορίζου ευχαριστεί τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΚ κ. Μάριο Ηλιόπουλο για την αποστολή αθλητικού υλικού στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του συλλόγου μας, μια χειρονομία που έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά!
Με την ευαισθησία που τον διακατέχει ως άνθρωπο αλλά και ως ηγέτη της μεγάλης ιδέας της ΑΕΚ του πόνου και της προσφυγιάς, ανταποκρίθηκε άμεσα μετά την ενημέρωση που είχε από τον κ. Στέλιο Μανωλά, φίλο και πρώην συμπαίκτη του προπονητή μας κ. Χρήστου Καλαϊτζίδη, σχετικά με τα όσα πράττουμε στα αθλητικά δρώμενα του ακριτικού Καστελλόριζου, ενός νησιού μικρού αλλά με τεράστια σημασία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας μας.
Με εκτίμηση Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο».
Δείτε εικόνες εδώ:










