INAEK

«Δυνατά για Γιόνσον η Μίντιλαντ»

Η Μίντιλαντ φαίνεται να μπαίνει στο παιχνίδι για τον Γιενς Γιόνσον. Ο Δανός αμυντικός μέσος...

Η Μίντιλαντ φαίνεται να μπαίνει στο παιχνίδι για τον Γιενς Γιόνσον.

Ο Δανός αμυντικός μέσος μένει ελεύθερος από την Κάντιθ και απασχολεί έντονα την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την πατρίδα του και συγκεκριμένα το «ekstrabladet.dk», η Μίντιλαντ έχει κατεθέσει επίσημη πρόταση στον 29χρονο ποδοσφαιριστή και όπως γράφουν είναι αρκετά ελκυστική!

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι η ΑΕΚ έχει προσεγγίσει τον παίκτη με την Βαλένθια να έχει δείξει επίσης «ζωηρό» ενδιαφέρον. Τέλος, να τονίσουμε ότι ο Γιόνσον έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της Ένωσης ότι θα απαντήσει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (1/7).

«Η Μίντιλαντ έχει πλέον -σύμφωνα με πληροφορίες- μπει στο παιχνίδι για να έρθει σε συμφωνία με τον αμυντικό μέσο.
Ο σύλλογος είναι έχει έτοιμη μια ελκυστική προσφορά συμβολαίου που θα κάνει τον πρώην παίκτη της Άαρχους να εγκαταλείψει το εξωτερικό και να επιστρέψει στην Superligaen.»

Διαβάστε επίσης: «Τρέλα» στην ΑΕΚ με πάνω από 4.000 διαρκείας σε μία ημέρα!

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε

#Ετικέτες

AEK Γιόνσον