Μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα Αραούχο και Άμραμπατ!
Δεν προπονήθηκαν κανονικά σήμερα(20/1), αλλά μπαίνουν αύριο Άμραμπατ και Αραούχο.
Η ΑΕΚ επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη χωρίς νέα προβλήματα τραυματισμών από το ματς με τον ΠΑΟΚ, οπότε το ενδιαφέρον πέφτει στις ενδεχόμενες επιστροφές.
Στη σημερινή(20/1) προπόνηση στα Σπάτα δεν είχαμ επιστροφές τραυματισμών, αλλά κάτι τέτοιο θα γίνει μάλλον αύριο.
Πιο συγκεκριμένα, Σέρχιο Αραούχο και Νορντίν Άμραμπατ έκαναν και σήμερα ατομικό μαζί με τους Γέβγεν Σάκχοφ και Ζίγκα Λάτσι, αλλά το επικρατέστερο σενάριο βάσει των εκτιμήσεων εντός ομάδας, είναι πως θα μπορέσουν αύριο να προπονηθούν κανονικά. Να θυμίσουμε πως ακόμη ο Σέρχιο Αραούχο δεν έχει αγωνιστεί μέσα στο 2022.
Κατά τα άλλα, αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένος ο προβλεπόμενος έλεγχος για Covid, εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο τη προσεχή Κυριακή. Όπως είναι φυσικό, αυτές τις μέρες η ανησυχία υπάρχει, αφού προερχόμαστε από δύο ελέγχους το τελευταίο επταήμερο, που έβγαλαν από ένα κρούσμα ποδοσφαιριστή ο καθένας.






