Ατομικό ξανά ο Άμραμπατ – Γυμναστήριο για Θεοχάρη
Πραγματοποιήθηκε και η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ με τα γνωστά προβλήματα αφού ο Άμραμπατ συνέχισε την ατομική του προπόνηση και ο Κώστας Γαλανόπουλος ετοιμάζεται για την Δευτέρα όπου θα υποβληθεί σε επέμβαση στην Πίζα της Ιταλίας.
Ο Θεοχάρης ακολούθησε πρόγραμμα στο Γυμναστήριο ενώ ο Άμραμπατ παρότι θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι έτοιμος για το ματς με τον Ατρόμητο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ:
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Ο Νόρντιν Άμραμπατ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Γιώργος Θεοχάρης έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε θεραπεία και την προσεχή Δευτέρα θα υποβληθεί σε επέμβαση στην Πίζα της Ιταλίας, από τον εξειδικευμένο Ολλανδό χειρουργό Νικ Φαν Ντάικ.
Οι υπόλοιποι παίκτες -πλην διεθνών- γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.






