INAEK

ΑS για Γιακουμάκη: «Σε τιμή ευκαιρίας η μεταγραφή του στη Φένλο»

Επαινετικά σχόλια για τον Γιώργο Γιακουμάκη από την «AS». Ο Έλληνας επιθετικός που πλέον έχει...

Επαινετικά σχόλια για τον Γιώργο Γιακουμάκη από την «AS».

Ο Έλληνας επιθετικός που πλέον έχει μπει και στα πλάνα του Τζον Φαν’τ Σχιπ στην Εθνική ομάδα, κέρδισε τα εγκωμιαστικά σχόλια από τους Ισπανούς, με την AS να κάνει λόγο για μια μεταγραφή που ολοκληρώθηκε… σε τιμή ευκαιρίας, βάσει των όσων έχει αποδείξει ο ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά:

«Σκοράρει σχεδόν σε κάθε ματς και στην Φένλο βρήκε το μέρος όπου πραγματικά μπορεί να λάμψει και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Ο Φαν’τ Σχιπ εμπιστεύθηκε για την προσπάθεια πρόκρισης στο Nations League τον παίκτη που βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή στην Eredivisie.

Έχει 9 γκολ σε 9 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ολλανδία. Είχε αποτύχει να δείξει όσα μπορούσε στην ΑΕΚ και η Φένλο τον απέκτησε για 200.000 ευρώ.

Εκεί κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Είναι επιθετικός με δύναμη στην περιοχή, πολύ δύσκολος να τον αντιμετωπίσουν οι αμυντικοί και με πολύ καλή πρώτη επαφή με τη μπάλα και τελειώματα. Αναλαμβάνει και ευθύνες όπως η εκτέλεση των πέναλτι»
, αναφέρει το άρθρο της «AS» που χαρακτηρίζει την μεταγραφή του στη Φένλο ως την «ευκαιρία των 200 χιλιάδων ευρώ».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ