INAEK

Από την ΑΕΚ στη Λέγκια Βαρσοβίας: Οι πρώτοι μήνες του Σιμάνσκι στην Πολωνία

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι ξεκίνησε δυναμικά με τη Λέγκια Βαρσοβίας μετά την ΑΕΚ, με 17 συμμετοχές, ένα γκολ και 1.145 λεπτά.

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι ξεκίνησε μια νέα ποδοσφαιρική σελίδα με τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας, μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ το καλοκαίρι.

Ο Πολωνός μέσος δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή της ΑΕΚ, Μάρκο Νίκολιτς, και έτσι επέστρεψε στην πατρίδα του, αναζητώντας σταθερό χρόνο συμμετοχής και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μέχρι στιγμής, ο Σιμάνσκι έχει αγωνιστεί σε 17 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με ένα γκολ και 1.145 λεπτά συμμετοχής συνολικά. Αποτελεί βασικό γρανάζι της μεσαίας γραμμής της Λέγκια, συνήθως ξεκινώντας στην αρχική ενδεκάδα και προσφέροντας ισορροπία, ένταση και αμυντική ασφάλεια στο κέντρο.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα