Αλμέιδα: «Το σημερινό είναι μια απόδειξη – Όταν παίζουμε όλοι μαζί δεν είμαστε… πεθαμένοι»
Ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε ότι η νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού δείχνει πως όταν η ομάδα είναι ενωμένη και παίζει σαν σύνολο, τότε δεν μπορεί να την υποτιμήσει κανείς ή να την θεωρήσει τελειωμένη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης:
«Ναι για την υπερηφάνεια, για να αντιληφθούμε ότι γίνεται. Ηταν δύσκολο με το 6-0. Ειχαμε τις πιθανοτητες και τις ευκαιρίες να βάλουμε κι άλλα γκολ. Αλλά πιστεύω πως στο ποδόσφαιρο πολλες φορες ο κόσμος ξεχνάει την αξιοπρέπεια. Εμεις που κάνουμε αυτη τη δουλειά δεν θέλουμε να χάνουμε. Θέλαμε να δείξουμε πως δεν αισθανόμασταν άνετα με το σκορ του πρώτου ματς.
Αυτά τα τρία χρόνια, η ομαδα πάντα βρίσκεται στις θέσεις 1-3 και πάντα δείχνει πως μπορεί. Δεχόμαστε όταν κάνουμε λάθη και δεν παίζουμε καλά, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Το σημερινό ματς είναι μία απόδειξη προς όλους και προς το γκρουπ μας πως όταν παίζουμε όλοι μαζί δεν είμαστε… πεθαμένοι. Και αν τύχει και δεν κερδίσουμε ή δεν περάσουμε θα τα δώσουμε όλα όπως απόψε.»